
Today, Im cooking indian food!

Samosas!

Peas, potatoes, flour, salt, lemon juice, ghee, garlic, spices

OK! Let's go!

First the dough: water, flour, ghee, salt

Molding... Ok, I got it!

Easy the peeling of the potatoes!

Too easy!

Spices, spices, spices, pouf, pouf


What a talent!

It's worth at least the chef's hat!

And the final touch...

... the packaging!

Aaaaaaaaaaand...

Here it is!




It's completely fucked up...
mais non !!!!!!!! comment ca dechire plutot
RépondreSupprimerexcellent !! T'aurais pas une autre recette ?
RépondreSupprimermais non, avec de l'entraînement, ça va venir !
RépondreSupprimerappelle Dany...Bises
RépondreSupprimerJ adoooore!! Les samosas sont pas evidents a faire! Ne te decourages pas!
RépondreSupprimerTu me fais trop rire et oui les samosas c'est pas simple ! Emilie
RépondreSupprimerHaha! I love the packaging bit!
RépondreSupprimerYou are so awesome at this! And I think you wouldn't be too bad at making samosas too:D
Je sais pas pourquoi, mais j'adore celle là!!
RépondreSupprimerElle est mimi ton héroïne ;)
J'aime bien ton style!
Bise m'dame!