lundi 27 septembre 2010

Un chef cuisto est né!

Today, Im cooking indian food!

Samosas!

Peas, potatoes, flour, salt, lemon juice, ghee, garlic, spices

OK! Let's go!

First the dough: water, flour, ghee, salt

Molding... Ok, I got it!

Easy the peeling of the potatoes!

Too easy!

Spices, spices, spices, pouf, pouf


What a talent!

It's worth at least the chef's hat!

And the final touch...

... the packaging!

Aaaaaaaaaaand...

Here it is!





It's completely fucked up...

8 commentaires:

  1. mais non !!!!!!!! comment ca dechire plutot

    RépondreSupprimer
  2. excellent !! T'aurais pas une autre recette ?

    RépondreSupprimer
  3. mais non, avec de l'entraînement, ça va venir !

    RépondreSupprimer
  4. J adoooore!! Les samosas sont pas evidents a faire! Ne te decourages pas!

    RépondreSupprimer
  5. Tu me fais trop rire et oui les samosas c'est pas simple ! Emilie

    RépondreSupprimer
  6. Haha! I love the packaging bit!
    You are so awesome at this! And I think you wouldn't be too bad at making samosas too:D

    RépondreSupprimer
  7. Je sais pas pourquoi, mais j'adore celle là!!
    Elle est mimi ton héroïne ;)
    J'aime bien ton style!
    Bise m'dame!

    RépondreSupprimer

 

Ces dessins sont des "oeuvres" originales... blablabla... droits d'auteur...blabla... ma propriété... blablabla... Vous avez compris quoi!